+-

+-Recent Topics

Application of New Louvain by Namij2
September 21, 2022, 03:07:46 am

Application Of South Yarea by Cwzuek
September 15, 2022, 06:57:17 pm

Map Claim by Pur Munisgum
June 01, 2022, 04:35:33 am

Claim Map by El_H3NT41
May 25, 2022, 09:17:13 am

Map Claim, Please by Cretanja
May 07, 2022, 06:16:10 am

Guild Request by Mysterio
April 17, 2022, 11:49:07 am

Map Application for the Republic of Ocarissa by waterfall2
March 10, 2022, 11:41:08 am

The Application of British Canadian by Dominion Of British Canadian
January 17, 2022, 10:31:51 pm

Candidate Declarations for the December 2021 Grand Council Elections by Indusse
December 30, 2021, 09:25:05 am

The Application Of Athori by Banana Fartman M.D
December 23, 2021, 07:36:51 am

Author Topic: Claim Map  (Read 5 times)

El_H3NT41

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Claim Map
« on: May 25, 2022, 09:17:13 am »
1. What's your Nation Name in Hive?
Answer:-Imperio Uramico
2. What do you mean by Godmodding?
Answer:-I really don't know what it is
3. What do you mean by Metagaming?
Answer:-Bein able to analyze the data and choose the best options
4. Do you have any prior experience in Roleplaying outside or inside Nationstates?
Answer:-Yes, especially in country management strategy games like: ege of history 2 and Victorian2
5. Have you read the Roleplay Rules of Hive and pledge to follow them?
Answer:-yes
6. What's your Discord Username? (If any) [example:- Warrior#0528]
Answer:-El_H3nt41
7. Tell us a little bit about your RP Nation.
Answer:- My country is the Uremic empire and it is communist I think of science, education, economy and industry
8. Please show us the amount of land you would like to claim in the Map. The territory must not exceed a 5x5 square grid (the map is divided into squares for your convenience). You can't claim oceans and the southernmost polar region of the map.
Answer:- I want the west part of the north island over "Ostalosta"

Share on Facebook Share on Twitter